Monday, May 30, 2011

At lasT...its MINE:)

YeaHhh!!!!!at last its MINE(after dah reserved nearly a month utk dptkan buku ni ..hehe akhirnyer received call dah ader stock yeah!!nak pg ambik hari jumaat kat one bookstore ni) ive search everywhere this novel but it seems "out of stock"..or another answer would be.."owhhh buku ni yerk akak...ramai yang mencari buku ni...tapi maaf takder stock la akak, tak tahu biler lagi dpt" erm...panjang lak bdk buku MPH tu nak explain cakap ajerla dah takder huhu...for sure ramai gurls out there yg mencari buku ni kan?heheh...coz time nad cari tu ader gak yang menanya buku ni hehe...this is all bcoz of penangan dari citer "Nora Elena" every Monday-Thursday at 7pm-8pm at TV3...heheh walaupun citer yg dieorng adaptasi dri novel ni tak la sebijik2 mcm dlm novel tp raser mcm lg best kalo dpt bacer novel ni dlu before the end of this drama....and lg best dpt bayangkan heronyer aderlah Aaron Aziz...heheh i LIKE sgt2...can't wait to have it in my hand...agaknyer2 kalo rajin..erm.....rasernyer terus pg lps work ni heheh tp tgk pd KERAJINAN...hehe...at last "KASIH YANG SUCI" is mine...hehehe:)

5 comments:

aZiEaNa AbU hAsSaN said...

nanti bgtau apa ending die ek hehehe ;p

K.I.N.A said...

sangat suke aaron aziz..tp dalam cite ni die nampak berisi sket..ke tough?hehe

SiMply NaD'Honey said...

azie:heheh for sure aku akan bgthu ko hehe...wahhh azie pun ikut ek citer ni hehe...bestkan hehe

kina:heheh tuler nad pun mcm perasan dier berisi sket dr biaser...tp sbb aaron kan...heheh cair gak tgk dier jadi hero...i LIKE:)

myrozza said...

nak pinjammmmmmmm

SiMply NaD'Honey said...

myrozza:heheh leh akak...hari rabu atau jumaat sayer nak pg ambik heheh:)