Monday, September 6, 2010

~RayA Is JusT AroUnd The CorNeR~

Its 3pm...cptla kul 4.45pm heheh....yup2...ishkkk mood raya dah dtg menjelma although kejer berlambak lagi tp...mood raya tu dah dtg membuak2..and this year marks the last celebrating raya as a "BAcHelorettE" huhu...huhuhu....next year dah start gilir2 raya dah...but nasib baik ler dkt tak jauh2 hehehe....well im taking my leave on this Thursday...so tak sempat nak meni & pedi bersama Syaz and Mirah di SPA TAJIRI...sorry yerk gurls...tgn ni nak kener tolong mama ku kat dapur hehehe.....rasernyer dkt2 nak kahwin la dpt buat meni and pedi...heheh:)yeahHhhh!!!just left 3 days more(excited melampau)...so i guess...its not to early for me to wish uol readers (perasan pada diri sendiri..hakikatnyer takder pun heheh) wishing u guys SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN...takut dah bz2 tak sempat nak update blog dkt2 nak raya ni kan...so wish awl la yerk...heheh...nanti kiter sharing2 gmbr raya as last bachelorette heheh...ok have fun u guys...XOXO

2 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Selamat Hari Raya maaf zahir batin =) salam B2B menjenguk sini =)

SiMply NaD'Honey said...

Selamat hari raya to u to gak Aira...sila2 menjenguk2 heheh:)