Tuesday, December 14, 2010

"No MoRe SiNgLe LAdies???"

Murnin...uols...what a great day to start blogging ek heheh...as my boss would be late today HooRay!!!!so this is what i did last weekend....heheh eventually the Songee's already decided to do bowling + steamboat buffet at area Sunway...but ended up there's a slight changes of planned...as Nard couldnt come coz her aunt admits in the hosp.+ me yang bz2 kena accompany my mum to find paint for my room...the handyman will be coming this Wednesday...so bz...bz...plan punyer plan...alih2 here's the place we "lepaking" at the end...jumper gather2 around 6pm lbh.....

ended up we headed to Chillis KLCC....see sedapnyerrrrrrr mknannyer...hakikatnyer that day just utk gather2 and memandangkan i wouldnt have that much time utk menggediks+berjoyah so that day ajerla yg boleh...1stly yang dpt join is...dayah,cammy,fieda,nazzy,nimi,nard and myself...last2 yg dpt attend...me,nazzy,dayah,cammy and fieda(plus hubby dayah+bb maisara yang chomel baik ajer..melayan aunty2 nyer yg gediks)....aper2 pun walaupun sket tak cukup corum...still gathering that day HAPPENING!!!!!!!!!!hehehhe....

fieda and dayah...pose jgn tak pose

the both models heheheh
After we had our nice talk and everyone is already full...tiber2 the waitress bwk cake siap pasang candle...and i was like in my mind "ehhh saper order cake ni??akak...tersalah meja ni..." and try gak tgk left and right if like ader org yg baik hati and budiman tiber2 nak belanjer kiter cake ni ke...sbb meja paling HAVOC kan...nsb baikla driku tak pot pet2 kat waitress chillis tu hahah...cammy dah tarik cake tu cpt2...then dieorng keluarkan that pinky2 feather+that "BRIDE2BE" crown...owHHHH!!!!!!surprise BACHOLORETTE PARTY!!hahah...and dieorng telah membuliku dgn suruh memakainyer di dalam dan diluar Chillis...siap pg kat KLCC PARK ok...and smpai this chinese couple ask us..."Is this a fashion show?"and were like just laugh and nodded....statement bdk2 gediks and songee...ni kater..."Biler lagi nak buli ko nad...sbb selama ni ko ajer buli kiterong hahahah (gelak devil)"nyampah!!!!!!!!aper2 pun driku ttp SAYANG korang...tggu la saper yg bakal kahwin ermm mmg nak kener la lps ni huhu...just BEWARE...ok enjoys the pics (byk lg kat FB...heheh)

part of the SOngee's yang gediks...say CHeese!!!!!

Aahhhh....im tied Up

the PINKY feather looks gorgeous

muker malu2 kucing...tp dlm HATI happynyer...dah besar2 still gediks heheh...biler la nak matured ni naddy heheheh:)that crown ader patah sket sbb nazzy terhimpit dlm beg dier heheh..then bz la mencari gum UHU...nasib baik ader heheheh

the Yummylicious cake(tasted coffee+lots of macaroons topping on it..hehe)...nazzy yang orderkan and its says there on the top...."No More Single Ladies..Bebeh"


p/s:my thoughts of the best quote for today is...jeng...jeng.... "In Go0D Times, And Bad Times I'll be on Ur Side ForEver More,Thats What Friends Are FoR"~from a song lyric heheh

4 comments:

iDa said...

best nye dapat kumpul dgn kawan2 kan...happy 4 u... =D

btw i ada nak share award dgn u, nanti dtg collect k...

SiMply NaD'Honey said...

hehehe...tuler best ida..still ader maser terluang sket tu take the chance la nak spend gan frends sbb the timehas nearly come...nanti tkut bz sgt2 sbb skang pun dah bz..yup2...anyway dear ida thanks for the award k:)

Durruz said...

wah sonoknye dah baceloret. ihiks..

SiMply NaD'Honey said...

heheh...tuler durruz...dah kner smbut bacholorette party dah...heheh...terkezut nad heheh...nanti durruz nyer turn lak kner tu heheheh:)