Tuesday, June 15, 2010

UpgRadInG vs New OnE

ErMm...after months of doin the pros and cons on...puchasing a new netbook or not..as some of the experts that i could said who is good in this gadget stuff,its better buying urself a new labtop rather then a netbook coz why??netbook will start to run slow when u added software such as CS4 and Adobe Photoshope coz it takes sum space in the RAM...hehehe(betul ker aper diriku ckp ni?)heheh....i guess so la...and becoz of it ive decided in not buying a new netbook...but will wait for the right time to purchase a new pinky labtop instead:) (as for now nak kene pakai duit utk other important things heheh)HAPpY!!!!!so for my old labtop dont feel sad yerk...still akan digunakan yerk...hope that after upgrading ni it turns out well heheheh:) xsabar nak wat byk DIY craft ni hehehe...semangat cyayok!!!k GUDLUCK abg yee...in upgrading my >9 years labtop tu yerk....heheheh(cant wait heheheh)

4 comments:

Squarecut Ring said...

Actually sebab processor tu. Netbook punya processor pakai Atom je...which is processor yang same ngn handphone. Sebab tu tak elok untuk software yang berat macam Photoshop CS4 tu. ^_* Better if nak pakai heavy softwares beli PC yang pakai inter core 2 duo. Puas hati. Hehe. If nak hebat lagi beli yang ape erk yg baru tu..I3 ke ape ntah. yang tu lagi best. ^_^

SiMply NaD'Honey said...

heheh.....owhhh yeker???nmpk sgt la nad tak baper pro sgt mengenai...gadget2 ni hehehe...thnaks for the info dear...tuler nad tgh kumpul duit nak beli PC atau labtop yg ok.....:)save money sket2 dlu heheheheh

Squarecut Ring said...

Aik. Mintak saje dgn mr. R. Hikhik. ^_^

SiMply NaD'Honey said...

hehehhe...kalo boleh heheh...kesian lak dier kang hehehe....:)