Friday, March 9, 2012

KakiKu dah start Membengkak..huhu

Ishk2....aper ni tunjuk gambar kaki ni???hehehe...ishkk buruk perangai ...hehe...tak bermaksud aper2 pun..hehe...ni nak tunjuk yg nad nyer kaki dah start membengkak...tp alhamdulilah tak ketara sgt...just sket ajer...(this pic ambik smlm time bosan2 kat ofis)...now im in my 35weeks ++...tup tap tup tap...tinggal baper minggu ajer lg...berdebarnyer...anyway aper pun2 esok mind dah set utk buat last minit shopping for baby+mama stuff kat Mid V...td tiber2 teruja dgr story dr ELLE...yang ambik cuti semata2 utk nak pg expo tu yg start harini....tak menahan...heheh....siap borong lg MamyPoko yerk...she said harga utk Newborn and S...rm28 ok la tu...hehe maybe beli la baper pack sket(nak tgk bb mcmner dulu pakai ok ker tak)...heheh...takper2 sabar2..esok nak serbu hehe...okla...have a nice weekend uols..:)

2 comments:

deqla manjew said...

wahhh.... bestnya nak jadi mama....
jemput la singgah ke teratak sy ye. :)

SiMply NaD'Honey said...

deqla:heheh tq...insyallah nad lawat hehe