Wednesday, February 2, 2011

"My WedDing CarD"

pic:source from syaz's blog heheh(front cover of the card)
Murnin uols...its wednesday and im working heheh...(takper2 sabar nak safe cuti nyer pasal) heheh...well today i guess sajer nak tulis about my wedding card heheh...coz byk card dah post...so nak buat review sketla heheh:)before ive get engage pun ive mmg dah bercita2 nak my dearest frend Syaz to do my custommade card (simple + modern look),she's a graphic designer...and she has that midas touch...heheh korang boleh tgk kat her blog www.syazyne.blogspot.com so saper yang nak wat custommade card leh la try guner khidmat dier heheh...harga berdasarkan kepada quality paper yg diguna (thats what she said to me la) heheh...aper2 pun my frend ni dier akan selalu tanyer "baper budget korang" so senang la dier nak tolong watkan...ehheh memandangkan dier ni besties aku so time wat card ni dpt special price la yerk heheh:)for the wedding card ive choose 2 tones of colour turqoise+brown (nak kater turqoise pun tak sgt..ermm tak thula nak ckp colour aper) and ader satu keping kad asing for map (senang nak bwk dlm beg..warna black+white),the idea is basiclly gabungan idea diriku dan syaz,corak dpn nad wat research sket and syaz was the one who put things all together (asalkan it looks simple and trendy) nanti nad rajin nad kepilkan pic tu mcmner rupernyer:). huhuhu...harini left 23days...heheh and things yg paling tak dpt cri lg..gift utk main table + VIPs..dah pening kepala dah ni...erm...hope dpt la...cari idea nak bg aper yup2....bestnyer takder ramai yg dtg kejer...boss pun cuti yeah!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Pinky Angel said...

dah dpt dah card ni. thanks nad! kiut sgt mcm nad.. hehe

insya allah akak try dtg nanti. lama btl xjmpa nad. cangrats my dear lil sis.. :)

SiMply NaD'Honey said...

heheh thanks kak Lna hehe...ala biaser2 ajer kak:)tuler hope sgt akak dpt dtg nanti k...memeriahkan majlis heheh:)rindu nak jumper akak...leh tgk little kimi:)akak doakan yg terbaik utk nad yerk

qaseh elyanas said...

nad :) da dpt kad nad da td ^_^ sweet .. insha Allah vee dtg

SiMply NaD'Honey said...

heheheh...yerk vee?heheh samer2...hehehe ok nanti jumper vee yerk:)