Tuesday, March 2, 2010

-RoJak N UbaTgIGi-

YeaHhHHH!!!!Its recess...huhuhu....baper jam lgi nanti Hooray...BALIK!!!!...hehehe...anyway abaikan ajerla ek...my previous post yg sblum2 ni a bit of emo...hehehe...sorry for that kwn2...ok2 for this post lets start with a HAPPY mode....todaY would be the HAPPIESt day for the rest of the Songee Group's hehehe...as we received a HAPPY n BIG News(Marwan @ Dayah's hubby texted me of teh news...awl2 pgi)...at last 01/03/2010....Dayah aka Dayot...had just delivered a CUTE bb gurl....heheheh....her weight is about 3.13 kg height 51cm....panjang gak tu...heheh at last kiterong dpt 1st Songee Junior....cant wait to meet her....heheh...biler la aunty nad nak jumper kamu ek???heheheh...her name well blum tahu lagi...heheheh...tak sabar...nak posing+peluk+cium bb chomel tu nanti...cross my finger that i can meet her as soon as possible yup2....lastly,congrats to Dayah & Marwan...for their new born bb gurl.....sweeettttt:)
kaki saper ni?heheheh....adore this pic
Ok ni lak nak citer time buying food tadi...heheh...as usual me and kak sha (my companion every lunch time and everything...thanks Kak Sha..heheh) when we always arrived at the Cafeteria for sure la dok berpikir nak makan aper...tiber2...terbau lak pakcik amoi ni beli ROJAK mamak...at The Vegetarian Stall...so as for me...tiber2 perasaan nak mkn ROJAK tu meluap2...and Kak Sha pg stall sebelah buying her favourite Kueh Teow...ok sambung citer about me...time driku order...ramai gak pakcik makcik yg order the same as me...kecuali dieorng makan kat ctu..while me????bungkus...sbb its 1 hour before recess tp dah beli mknan nanti takut malas nak pg beli hehehe...so as im the last dpt rojakku...tiber2 mamat yg jager kedai tu mcm bagi free gift...i was like wah!!!! bestnyer...driku sorang ajerlak tu dptkan for sure...mcm happy ajer...ive tak tgk lgi what was it...at 1st ive thought it would be food..like box of sweets or chocs ker...tgk2....................

-
-
-
-
-
-
-




Mamat tu bagi ku UBAT GIGI SUGI NAJWA!!!!!!!!!!!ni aper case???perli ker?????hello...my teeth tiptop ok...atau pun dieorng mmg ader bg gift2 yg pelik mcmni???ishkk...ataupun sbb driku terlebih senyum ker kat mamat bangla ker atau india tu ker,samapi dieorng terpesona gan senyuman tak seberapa ini.....tu yg dieorng bg ubat gg ni ker????heheh CHEHhhhh PeRASAN!!!!!!...sudah2 la tu....gediks...anyway as my mind doing its POSITIF THINKING as usual...maybe ni gift2 yg dieorng bg pada sesaper yg bungkus mknan kot...and apparently ubat gg kat toilet bilikku pun dah habis...mcm2 tahu ajer...heheh...TIMER KASIH byk la ek...mamat kedai vegetarian yerk....nanti bg lgi ubat gg najwa...heheh....aper2 pun the ROJAK was DELICIOUS...AND SCRUMPTOUS...YumMmmyyyy...NAK LAGI!!!!!!

4 comments:

~ miss femme fabulosity ~ said...

Hahahaha... dia nak promote ubat gigi la tue.. soh ko beli ngan dia next tyme! :)

PS: Lenkali jangan senyum meleret. Ha.. kan dah dpt free gift ;)

SiMply NaD'Honey said...

hahahaha....heheheh lain kali aku snyum setengah ajer..heheh tuler tersongee lbh kat mamat,,tu heheh:)

ieNn ZaZa said...

hehehe..hadiah yg xdisangka2..heheh

SiMply NaD'Honey said...

ienn zaza:tuler...heheheh hadiah yg tak disangka2 kan?hehe...nad tak guner lg ubt gg tu pun hahahahah