Thursday, August 20, 2009

-It's BeEn A WhILE-


MuRnin....its thursday already...huhu...dah baper hri dah tak update blog ni....heheh...soriler yerk kwn2...theres nothing sgt yg happened...just preparing myself for this fasting season...hehehe...cant wait....starting fasting this Saturday (22/08/2009)...heheheh.....nak ambil kesempatan kat cni utk mengucapkan kpd kwn2 muslim ku...Selamat Berpuasa kawan2.....yup2...memandangkan umur dah meningkat ni hehehe cheh2...it seems that celebrating ramadhan season is more happening then raya season for me heheh....coz dah tak dpt duit rayer dah...takder la dpt nak main bunga api mcm kecik2 dlu...kalo time kecik2 dulu beraya sakan....hehehehe...but some of my frends said...that hari raya will seems fun again when u had kids of ur own...coz it will be there time having fun like us before...maybe la kot...heheheh...kpd kwn2ku yg dah berkahwin and dah ader anak2 tu...leh la try raser dlu how is it.....heheheheh....as for me????wait for the right time.....heheheh.....hahahah dah melalut lak aku pgi2 ni.....heheheh.....it seems that this fasting season ni...nmpknyer nak mengupdate blog pun takler serajin sblum2 ni hahahaha....coz blog ni pun berpuasa..hehehe but kalo rajin2 tu aderla ltk post.....hehehehehe:)....aper2 pun "SELAMAT MENYAMBUT RAMMADHAN" sekali lagi yerk.....bykkanla beramal pada bulan yg mulia ini......\(^_^)/

2 comments:

fana said...

Selamat Berpuasa Nad Sayang!

SiMply NaD'Honey said...

selamat berpuasa kat cikgu farna chomel ni jugak heheheh
sygggg farna:)